Select Page

За нас

Разнообразни и тематични дизайни

При нас ще намерите богато разнообразие от най-различни, тематични, класически и арт изтривалки За вашия дом или офис.

Индивидуални решения и варианти

С IZTRIVALKI.BG имате уникалната възможност да получите индивидуални изтривалки изработени с Вашето фирмено лого.

Най-добро качество на приемлива цена

Съотношението цена-качество е едно от най-големите предимства, с които ние от IZTRIVALKI.BG можем да се похвалим.

IZTRIVALKI.BG

IZTRIVALKI.BG предлага качествени тематични и дизайнерски входни изтривалки с подбран дизайн започващ от арт предложения и стигащ до класически цветови комбинации подходящи за всеки дом и бизнес. Този вид готови мокетени изтривалки не са обикновено средство за почистване, а “Мода за подовата настилка и интериора” и ще бъдат дългосрочен акцент, който променя цялата визия на помещението Ви.

Изтривалки за всякакви нужди

Всеки клиент може да комбинира между индивидуални рекламни лого изтривалки, луксозни алуминиеви изтривалки, гумени изтривалки, както и продукти за облекчаване на болката при по-дълго седене в изправено положение. Продуктите антиумора са подходящи за всички видове търговски обекти, производствени и складови помещения, ресторанти, заводи, хотели, барове при които служителите седят дълго в изправено положение. Всички предлагани продукти от IZTRIVALKI.BG са произведени в Западна Европа и изработени в съответствие с най-новите стандарти за качествени и безопасност, като при правилна поддръжка са предназначени за по-дълга употреба.

IZTRIVALKI.BG следва идея за възможно най-добро качество на приемлива цена, като работи персонално с всеки свой клиент! Кратки и ясни бизнес отношения с цел доволни клиенти.

Разгледай нашите модели

Обади се за консултация